Organyà Xperience

Organyà Xperience, escola de parapent i activitats de muntanya

Benvinguts a Organyà Xperience!

Vine a volar en parapent i descobrir les magnífiques vistes de l'Alt Urgell, enlairar-te del terra per a descobrir un munt de sensacions noves i indescriptibles i gaudir del paisatge a vista d'ocell. Descobreix una altra manera de veure el món amb el nostre equip tècnic, el qual compta amb una dilatada experiència en l'àmbit de la docència i el vol lliure.
Més informació a info@organyaxperience.cat
T'esperem!

ACTIVITATS

biplaces

Vine a volar amb nosaltres, descobreix la sensació d'ingravidesa i contempla el paisatge des d'un punt de vista totalment diferent. A Organyà Xperience t'oferim diferents tipus de vols biplaça:
– Vol de Descoberta.
– Vol Acrobàtic.
– Vol de Rendiment.
– Vol Didàctic.
– Vol de Muntanya.

cursos

A la nostra escola s'imparteixen diferents tipus de cursos segons el nivell tècnic de l'alumne, com ara:
– Curs de Descoberta.
– Curs d'Iniciació.
– Curs de Progressió.
– Curs de Perfeccionament.
– Curs de Cross.
La finalitat d'aquests cursos és garantir la seguretat del pilot en els seus vols i aprovar l'exàmen de pilot realitzat per la F.A.C.

El Club

El nostre club és més que un club, som un grup d'amics que tenen la mateixa passió per la natura i el vol lliure, tot i així a les nostres sortides hi ha lloc per a tothom, ja que si no es pot volar, sempre es pot escalar, fer una ferrata, trecking... el més important és gaudir de la natura envoltat de bons companys.

Website dissenyada per Mireia Suñé