organya xperience

Organyà Xperience, escola de parapent i activitats de muntanya

L'equip

Som un equip amb una amplia formació en cadascuna de les nostres especialitats i per tant, tot i ser un equip divers, la bona predisposició i les ganes de passar-ho bé, faran que gaudiu de les nostres activitats amb total seguretat.


Jaume Cases

Director i Tècnic d'Organyà Xperience, Deportes de Aventura Sort, Explora Guies.
Amant dels esports d'aventura, porta més de 20 anys dedicant-se professionalment a baixar els rius d'Europa i Sud Amèrica.
Després de gestionar diferents empreses d'aventura del Pallars, agafa les regnes de l'escola de parapent, amb l'experiència de la seva vida professional en la natura i un equip motivat, amb una gran experiència en el món de la docència del parapent.
El Jaume és un pilot amant de la modalitat de l'acrobàcia i saltador de Paracaigudes, aquestes motivacions i les seves ganes d'ensenyar aquest bonic esport, son les que l'han fet arribar fins aquí.

Jordi Medina

Tècnic d'Organyà Xperience.
Graduat en educació primaria amb l'especialitat d'educació física, tècnic superior d'activitats físiques i esportives i director de lleure. Compta amb més de 25 anys d'experiència amb activitats de muntanya i més de 20 anys d'experiència en el món del parapent, ha treballat a diferents escoles de parapent i ha volat per diferents continents, des d'Argentina o Brasil fins França o el Marroc. És un fanàtic dels esports de muntanya tot i que a l'actualitat es dedica exclusivament al parapent.

carles torres

Tècnic col.laborador.
En Carles Torres és pilot de parapent des de l’any 1993, i és tècnic des del 1998. És l'encarregat i fundador del taller de manteniment i reparació de parapents STRIP-AIR. El taller va començar a funcionar a Organyà l'any 2000 mentre en Carles compatibilitzava aquesta feina amb la de tècnic a l’escola Parapent Pirenaic. També és pilot de competició i ha participat en competicions com la X-Pyr a banda de volar arreu del món.