organya xperience

Organyà Xperience, escola de parapent i activitats de muntanya

L'equip

Som un equip amb una amplia formació en cadascuna de les nostres especialitats i per tant, tot i ser un equip divers, la bona predisposició i les ganes de passar-ho bé, faran que gaudiu de les nostres activitats amb total seguretat.


Jordi Medina

Gerent i Fundador d'Organyà Xperience.
Graduat en educació primaria amb l'especialitat d'educació física, tècnic superior d'activitats físiques i esportives i director de lleure. Compta amb més de 20 anys d'experiència amb activitats de muntanya i més de 15 anys d'experiència en el món del parapent, ha treballat a diferents escoles de parapent i ha volat per diferents continents, des d'Argentina o Brasil fins França o el Marroc. És un fanàtic dels esports de muntanya tot i que a l'actualitat es dedica exclusivament al parapent.

Mireia Suñé

Dissenyadora Gràfica. Amant dels esports de muntanya i del motociclisme. Encarregada de gestionar la imatge corporativa, els dissenys, la pàgina de facebook de l'escola Organyà Xperience i els muntatges que hi apareixen. És la relacions públiques de l'equip i l'ànima de les festes.

Alexandre Sadurní

Tècnic col.laborador.
És un enamorat de la muntanya i un fanàtic del parapent, alterna les seves activitats de muntanya amb el seu treball. Doctor en enginyeria termoenergètica no dubta a perseguir les tèrmiques per arribar tan amunt com pugui i tan lluny com el deixin.

Ricard Piqueras

Tècnic col.laborador.
Pilot de Parapent i paramotor (aerogarrotxa) al que li costa ben poc aixecar els peus del terra, ja sigui a un envol o a cop de gas des d'un pla. És un gran coneixedor de la Garrotxa, on hi vola assiduament i on el podem trobar quan no està a Organyà.
És un amant de la natura i la familia, amb qui comparteix la seva afició pel vol.
En definitiva: Un tècnic professional i que viu l'ensenyament i el vol.

carles torres

Tècnic col.laborador.
En Carles Torres és pilot de parapent des de l’any 1993, i és tècnic des del 1998. És l'encarregat i fundador del taller de manteniment i reparació de parapents STRIP-AIR. El taller va començar a funcionar a Organyà l'any 2000 mentre en Carles compatibilitzava aquesta feina amb la de tècnic a l’escola Parapent Pirenaic. També és pilot de competició i ha participat en competicions com la X-Pyr a banda de volar arreu del món.

Website done by Mireia Suñé