organya xperience

Organyà Xperience, escola de parapent i activitats de muntanya

L'equip

Som un equip amb una amplia formació en cadascuna de les nostres especialitats i per tant, tot i ser un equip divers, la bona predisposició i les ganes de passar-ho bé, faran que gaudiu de les nostres activitats amb total seguretat.


Jordi Medina

Gerent i Fundador d'Organyà Xperience.
Graduat en educació primaria amb l'especialitat d'educació física, tècnic superior d'activitats físiques i esportives i director de lleure. Compta amb més de 20 anys d'experiència amb activitats de muntanya i més de 15 anys d'experiència en el món del parapent, ha treballat a diferents escoles de parapent i ha volat per diferents continents, des d'Argentina o Brasil fins França o el Marroc. És un fanàtic dels esports de muntanya tot i que a l'actualitat es dedica exclusivament al parapent.

Mireia Suñé

Dissenyadora Gràfica. Amant dels esports de muntanya i del motociclisme. Encarregada de gestionar la imatge corporativa, els dissenys, la pàgina de facebook de l'escola Organyà Xperience i els muntatges que hi apareixen. És la relacions públiques de l'equip i l'ànima de les festes.

Alexandre Sadurní

Tècnic col.laborador.
És un enamorat de la muntanya i un fanàtic del parapent, alterna les seves activitats de muntanya amb el seu treball. Doctor en enginyeria termoenergètica no dubta a perseguir les tèrmiques per arribar tan amunt com pugui i tan lluny com el deixin.

Beatriz Garcia

Tècnic col.laborador.
La Bea va començar a volar l'any 1995 i aquell mateix any va començar a competir. Des d'aleshores la Bea viu i treballa en el món del parapent i ha volat per Europa, Àsia, Àfrica i América. Ha participat en campionats de nivell mundial i l'any 2016 va guanyar el campionat d'Espanya d'acrobàcia.

carles torres

Tècnic col.laborador.
En Carles Torres és pilot de parapent des de l’any 1993, i és tècnic des del 1998. És l'encarregat i fundador del taller de manteniment i reparació de parapents STRIP-AIR. El taller va començar a funcionar a Organyà l'any 2000 mentre en Carles compatibilitzava aquesta feina amb la de tècnic a l’escola Parapent Pirenaic. També és pilot de competició i ha participat en competicions com la X-Pyr a banda de volar arreu del món.

Website dissenyada per Mireia Suñé