organya xperience

Organyà Xperience, Escola de Parapent i Activitats de Muntanya

Vol de descoberta

Vine a volar amb nosaltres i descobreix la sensació d'ingravidesa i contempla el paisatge des d'un punt de vista diferent. La duració del vol és d'uns 20 minuts aproximadament. Amb un preu magnífic que inclou el transport a l'envol i l'assegurança de vol. Preu 90 €.

No saps que regalar?
Regala un vol Biplaça, un regal diferent, emotiu i una experiència que mai oblidaran, t'oferim la possibilitat de comprar un val de regal. Més informació a info@organyaxperience.cat

vol acrobàtic

Descobreix la sensació de pujar tranquil·lament i gaudir d'un bonic paisatge i de cop baixar a una velocitat de 3G, fer el pèndol al voltant del parapent i sentir la sensació d'estar suspès a l'aire. Aquest biplaça s'aconsella per a persones que els agraden les sensacions fortes o bé ja han volat i busquen noves sensacions. La duració del vol és d'uns 20 minuts aproximadament, el preu inclou tansport a l'envol, maniobres acrobàtiques wing over, barrena i l'assegurança de vol.

vol de rendiment

Et portem volant per la Serra d'Ares i descobrir nous paisatges. Aconsellat si ja has fet un vol i t'has quedat amb ganes de més. La duració del vol es d'uns 45 minuts aproximadament, el preu inclou el transport a l'envol, reportatge fotogràfic de 20-25 fotos i l'assegurança del vol.

vol de muntanya

Et portem a fer un cim i baixar volant. Gaudeix d'una petita excursió per a fer un cim i sortir volant d'aquest i veure el paisatge des d'una perspectiva inimaginable... els diferents cims de muntanya són: Turó de l'home, Puigmal, i d'altres a concretar. El preu inclou reportatge fotogràfic de 25 fotos i l'assegurança de vol.