organya xperience

Organyà Xperience, Escola de Parapent

Vol de descoberta

Vine a volar amb nosaltres i descobreix la sensació d'ingravidesa i contempla el paisatge des d'un punt de vista diferent. La duració del vol és d'uns 20 minuts aproximadament. Amb un preu magnífic de 90 euros, que inclou el transport a l'envol, material i l'assegurança de vol.

No saps que regalar?
Regala un vol Biplaça, un regal diferent, emotiu i una experiència que mai oblidaran, t'oferim la possibilitat de comprar un val de regal.
Més informació a info@organyaxperience.cat

vol acrobàtic

Descobreix la sensació de pujar tranquil·lament i gaudir d'un bonic paisatge i de cop baixar a una velocitat de 3G, fer el pèndol al voltant del parapent i sentir la sensació d'estar suspès a l'aire. Aquest biplaça s'aconsella per a persones que els agraden les sensacions fortes o bé ja han volat i busquen noves sensacions. La duració del vol és d'uns 20 minuts aproximadament, el preu inclou tansport a l'envol, maniobres acrobàtiques wing over, barrena i l'assegurança de vol.

vol de rendiment

Et portem volant per la Serra d'Ares i descobrir nous paisatges. Aconsellat si ja has fet un vol i t'has quedat amb ganes de més. La duració del vol es d'uns 45 minuts aproximadament, el preu inclou el transport a l'envol, reportatge fotogràfic de 20-25 fotos i l'assegurança del vol.

Vol Didàctic

Realitza un biplaça didàctic amb un dels nostres tècnics per tal de viure en primera persona i entendre les explicacions que es realitzen durant el vol, per tal de comprendre, mitjançant una experiència pràctica i significativa, aquelles parts del vol/pilotatge que volem treballar i que t'ajudaran a evolucionar en la teva formació com a pilot, ja sigui en àmbit recreatiu, esportiu o professional.

Website dissenyada per Mireia Suñé